Duplikater

Datamaskinen kan lagre filer med identiske filnavn og identisk innhold. Disse dupliserte filene lager rot i minnet, tar opp plass på harddisken og gjør datamaskinen tregere. Du kan finne dupliserte filer og slette ekstra kopier ved å bruke funksjonen Dupliserte filer.

Søket etter duplikater utføres automatisk i brukerens mapper en gang i uken. Hvis søket oppdager filer som har samme navn og identisk innhold, viser programmet et varsel. Varselet kan ta deg til søkeresultat vinduet.

Slik fjerner du dupliserte filer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Ytelse.
  3. Velg søkeområdet i rullegardinlisten i delen Duplikater.
  4. Klikk på Søk.
  5. I søkeresultatvinduet velger du filene og klikker på Slett.

Dupliserte filer fjernes fra datamaskinen din, mens de originale dataene bevares.

For å slå på automatisk søk etter duplikater:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Ytelse.
  3. I blokken Duplikater klikker du på Innstillinger.
  4. Dette åpner et vindu; i det vinduet fjerner du Duplikater avmerkingsboksen.